Agenda

From March 16-19, 2020 GOV will bring together Indigenous youth as well as chaperones, presenters and guests to Kamloops, BC. Below is a draft agenda.

 

More exciting details for this page coming soon!

DAY 1 

9:00 am – 5:00 pm

REGISTRATION

4:30 pm – 6:00 pm

WELCOME DINNER (PROVIDED)

6:30 pm – 9:30 pm

OPENING CEREMONIES

DAY 2

7:30 am – 9:00 am

BREAKFAST (PROVIDED)

8:30 am – 5:30 pm

CAREER AND EDUCATION FAIR

BLOCK A

9:00 am – 12:00 pm (3hrs)

WORKSHOP SESSION 1

9:00 am – 10:30  am  (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 2

11:00 am – 12:30 pm (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 3

12:00 pm – 1:30 pm

LUNCH (PROVIDED)

BLOCK B

1:30 pm – 4:30 pm (3hrs)

WORKSHOP SESSION 4

1:30 pm – 3:00  pm  (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 5

3:30 pm – 5:00 pm (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 6

8:00 pm – 10:30 pm

YOUTH TALENT SHOWCASE

Doors open at 7:00 pm

DAY 3

7:30 am – 9:00 am

BREAKFAST (PROVIDED)

8:30 am – 5:30 pm

CAREER AND EDUCATION FAIR

BLOCK C

9:00 am – 12:00 pm (3hrs)

WORKSHOP SESSION 7

9:00 am – 10:30  am  (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 8

11:00 am – 12:30 pm (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 9

12:00 pm – 1:30 pm

LUNCH (PROVIDED)

Alberni Athletic Hall

BLOCK D

1:30 pm – 4:30 pm (3hrs)

WORKSHOP SESSION 10

1:30 pm – 3:00  pm  (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 11

3:30 pm – 5:00 pm (1.5hrs)

WORKSHOP SESSION 12

7:00 pm – 11:00 pm

YOUTH DANCE PARTY

Doors open from 7:00 pm – 8:30 pm

*Chaperone required

7:00 pm – 11:00 pm

ALTERNATIVE ACTIVITY

DAY 4

7:30 am – 9:00 am

BREAKFAST (PROVIDED)

9:00 AM – 12:00PM

CLOSING CEREMONIES + GREAT GIVEAWAY